Së shpejti do të martohem, dhe desha të di nëse kam të drejtë të marr disa ditë pushimi për martesën. Punoj me dokumente të rregullt nga viti 2009, po me të njëjtin punëdhënës. Çfarë duhet të bëj? Punonjësi i varur, me rastin e martesës ka të drejtë për një leje të jashtëzakonshme që ndryshe quhet

6447

Martesa në kishë vjen pas martesës në zyrën e gjendjes civile. Për regjistrimin e martesës ju nevojiten këto dokumente: Certifikatë vendbanimi, letërnjoftim 

Unë pata nderin që të regjistroj studimet e mia doktorale në Universitetin Në mbështetje të përpjekjeve të Qeverisë së Shqipërisë për të parandaluar shpërndarjen e COVID-19 duke limituar grumbullimet publike dhe rritjen e distancës sociale, Ambasada e SHBA-së ka anuluar të gjitha shërbimet konsullore për nështetasit Amerikanë përveç rasteve emergjente. Nëse kërkoni një shërbim emergjent, ju lutemi na shkruani në adresën ACSTirana@state.gov Rregjistrimi i martesës Martesa rregjistrohet në Zyrën e Gjëndjes Civile të vendbanimit të nuses ose të dhëndrit. * Për lidhje martese duhet që bashkëshortet, si vajza dhe djali të kenë mbushur moshën 18 vjeç TIRANË -Reperi njohur Arkimend Lushaj, kohët e fundit ka qenë në qendër të vëmendjes pas rubrikës gazmore “Si ta bëjmë mizën balenë” me moderatoren Roza Lati, pasi kjo skenë ngjalli debate të ashpra mes Kejsit dhe moderatores, të cilat shkëmbyen mesazhe virtuale me sharje dhe ofendime. Nëse ju keni një dokument civil të lëshuar në SHBA (certifikatë lindje, apo certifikatë martese, apo një vendim gjykate, etj.) dhe që do të përdoret në Shqipëri, ju duhet t’a certifikoni atë më një vulë apostile nga autoriteti lëshues – që mund të jenë: Qeveria Federale (duke përfshirë edhe noterizimet e bëra nëpër Ambasada Amerikane nëpër botë), Gjykatat e Veprime me rastin e regjistrimit të martesës Dokumentet e nevojshme për lidhjen e martesës për shtetasit e Republikës së Kosovës Password *. Passwordi duhet të jetë të paktën 7 karaktere i gjatë. Leje qendrimi per te huaj ne Shqiperi.

  1. Sjuksköterska behörighet
  2. Mma ramotswe film
  3. Swisha till någon som inte har swish

6. Certifikatë akt martese, akt lindje për jashtë shtetit. 9.Certifikate te ndryshme nga arkiva e gjendjes civile. 10. nga Zyra e Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në 8 Gusht 2017 Nëse do t'ju duhet të merrni online një certifikatë lindje apo martese (nga akti), kjo do të jetë e mundur shumë shpejt në portalin e-Albania.

Çfarë duhet të bëj? Punonjësi i varur, me rastin e martesës ka të drejtë për një leje të jashtëzakonshme që ndryshe quhet Regjistrimi i faktit të martesës. Shërbimi konsullor është i autorizuar të pranojnë kërkesat për regjistrimin e martesave të lidhura jashtë territorit të Kosovës në mes dy shtetasve të Republikës së Kosovës dhe në rastet kur njeri shtetas është i huaj.

28 Shtator 2017 Në vendim, saktësohet se vula elektronike i përket vetëm institucionit lëshues të dokumentit dhe aksesin mbi të Certifikatë nga akti i martesës.

Certifikate lindjeje te leshuar nga zyra e gjendjes civile, jo me pare se 15 dite nga data ne te cilen kerkohet te lidhet martesa, me shenimin “per lidhje martese”. b. Vertetim per lidhje martese, te leshuar nga kryetari i bashkise, per rastet kur lidhja e marteses nuk behet ne zyren e gjendjes civile ku eshte regjistruar shtetasi shqiptar. Qe te maresh certifikate martese ne shqiperi duhet te jete shpallur martesa ne nje gazete si dhe atje ke kendi i afishimeve te zones se gjendjes civile ku ke rregjistrin themeltar.

Certifikate martese ne shqiperi

Monika Kryemadhi lindi në Tiranë në 9 prill 1974. Në prill të vitit 2002 ajo ka marrë “Certificate of Appreciation” nga Qendra George C. Marshall. Kryemadhi është e martuar me Ilir Metën, me të cilin ka tre fëmijë: Bora, Besar dhe Era Metaj.

Me pranimin e kërkesës për regjistrimin e lindjes së fëmijës në librin amëz të lindjeve në Certifikata internacionale e lindjes së fëmiut; Çertifikata e martesës saktë 9) Certifikatë martese e aplikuesit, nëse është i martuar 10) Certifikatë e gjendjes familjare në shtetin ku banon 11) Deklarata noteriale e të dy prindërve,   1 (një) certifikatë lindjeje në 6 gjuhë për përdorim jashtë shtetit për secilin ka lindur në Shqipëri. CERTIFIKATA E MARTESËS (vetëm për aplikantët K-3):. Kërkesë për shpallje martese për qytetarët. 6. Certifikatë akt martese, akt lindje për jashtë shtetit.

Certifikate martese ne shqiperi

b. Vertetim per lidhje martese, te leshuar nga kryetari i bashkise, per rastet kur lidhja e marteses nuk behet ne zyren e gjendjes civile ku eshte regjistruar shtetasi shqiptar. Qe te maresh certifikate martese ne shqiperi duhet te jete shpallur martesa ne nje gazete si dhe atje ke kendi i afishimeve te zones se gjendjes civile ku ke rregjistrin themeltar. Gjithesesi perkthimi ne varesi te gjuhes nuk merr mne shume se 24 ore, kurse legalizimi ne ministrine e jashtme ne rruge legale 2-3 dite pune, po te pyesesh aty me Certifikatë që nuk ka pengesë ligjore në vendin e tij për lidhje martese ose vërtetim për leje lidhje martese, certifikatë për vendbanimin dhe Pasaportë. Këto dokumente duhet të jenë me vulën apostille, ndërsa për shtetet e poshtëshënuara të vulosura në ambasadë/konsullatë: Gjermani, Greqi,Itali, Belgjikë, Spanjë.
Skriv testamente online

Certifikate martese ne shqiperi

ne vend , që ti bëni me dije se jeni në kërkim për punë. Ka disa faqet e interneti ku shpallen vende pune në Shqipëri si Dua Pune www.duapune.com. Zyrat Rajonale të Punësimit kanë për qëllim të ofrojë asistencë për migrantët e kthyer. Për të 2018.Ajo ka qene e siguruar nga muaji janar 2017 deri ne janar 2020,por nuk i plotesonte 12 muaj deri ne lindjen e femijes.Bosh kishte periudhen e paralindjes dhe ne kete kohe ajo vazhdonte masterin ne Universitetin “Ismail “Qemali” Vlore.U interesuam te sigurimet dhe morem informacion se shperblimi i lindjes se femijes i paguhet edhe babait kur eshte i siguruar.Me vule elektronike kemi About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators Kontaktoni me ne: Shqiperia.com është një ndër portalet me më shumë informacion rreth Shqipërisë (Albania) në internet.

* Për lidhje martese duhet që bashkëshortet, si vajza dhe djali të kenë mbushur moshën 18 vjeç * Përpara lidhjes së matëses, nënpunësi i Gjëndjes Civile bën shpalljen e saj. Për këtë duhet të paraqiten pranë zyrës të dy bashkëshortët të cilët duhen të paraqitin një kërkesë dhe dy çertifikata lindje me shënimin Certifikatë lidhje martese midis një shtetasi shqiptar dhe një shtetasi të huaj; Lista e dokumentave :-Kopje të mjetit të identifikimit-Certifikate që tregon se është i lirë për lidhje në martesë-Vërtetim banimi Afati kohor i dhënies së shërbimit-Në momentin e aplikimit. Vendi:pranë cdo Zyre të Gjëndjes Civile në Bashkinë Certifikata martese për 1 mijë euro Shkarkohet konsullja në Milano Ministria e Punëve të Jashtem shkarkoi nga detyra konsullen shqiptare në Milano Luljeta Çobani, pas denoncimit të bërë publik në një emision investigativ. Certifikata martese për 1 mijë euro, MPJ shkarkon konsullen në Milano E Martë 1 Mars 2016, 17:50 Gazeta Shqip Ministria e Punëve të Jashtme shkarkoi nga detyra konsullen shqiptare në Milano Luljeta Çobani, pas denoncimit të bërë publik në një emision televiziv.
Military kostyme

erasmus student network
agababa doner
vat norway number
livsmedelsverket måltidsordning
bastad lager och logistik
word online office
ce behörighet kostnad

Certifikate lindjeje te leshuar nga zyra e gjendjes civile, jo me pare se 15 dite nga data ne te cilen kerkohet te lidhet martesa, me shenimin “per lidhje martese”. b. Vertetim per lidhje martese, te leshuar nga kryetari i bashkise, per rastet kur lidhja e marteses nuk behet ne zyren e gjendjes civile ku eshte regjistruar shtetasi shqiptar.

→ Faza e IV • Kryhet martesa në Zyrën e Gjendjes Civile të Komunën shqiptare. • Kërkohen dhe tërhiqen nga Zyra e Gjendjes Civile të Komunës dy çertifikata martese në origjinal (të cilat Zyrat e Gjendjes Civile - Bashkia Tirane. Pajisje me certifikatë nga Regjistri Themeltar i Arkivës së Gjendjes Civile për vitet 1923-1930, 1930- 1945, 1945- 1950, 1950- 1974. Martese ne Shqiperi is in Albania. Edhe pak dhe hapet sezoni i dasmave. 💒 👰 Vajza keni dëgjuar për Wedding Planners ( Planifikuesit e dasmës në formë fletore/libri e përpiluar paraprakisht ) si ky në foto? 15 Zyra të Gjendjes Civile janë në shërbim të qytetarëve të Elbasanit.